Wat zijn nu precies Waxjes?
waxjes, Geurwaxjes ook wel genoemd als het parfum voor je interieur, zijn een soort van blokjes of figuurtjes, gemaakt van ecologische wax met een geurtje. Deze wax waar we het over hebben en het toegevoegde geurtje dat hier op oliebasis aan is toegevoegd zijn dan ook een zeer milieu vriendelijke geurverspreider.

Maar hoe nu verder? Je hebt waxjes.. en dan?
De waxjes die je hebt uitgekozen met jouw favoriete geurtjes worden op een ‘brander’ gelegd. De brander is een soort van schaaltje met een kaarsje eronder of in geval van de electrische branders is het kaarsje vervangen door een aan en uit schakelaar.

Zodra de brander op temperatuur komt zal de wax smelten en zal de in de wax aanwezige geur zich verspreiden in de door u gekozen ruimte waar de brander op dat moment staat.

Hoe zit dat nu met Bolley-Waxjes?
De door ons handgemaakte standaard geurwaxjes worden geleverd in een cupje waar de wax makkelijk uit te duwen is. Deze wax kan je vervolgens direct op de brander leggen en gaat gemiddeld zo’n 7 a 8 uren mee.

Door de cupjes die wij gebruiken word de wax luchtdicht afgesloten en blijft de geur bij niet gebruiken van de waxjes, zo lang mogelijk houdbaar.
Ook is het door deze cupjes mogelijk om bijvoorbeeld een keertje de helft of een kwart te gebruiken van je wax-cup waardoor je en later op de dag een ander geurtje kan proberen. houd hierbij wel rekening met dat minder wax ook minder geur-tijd betekend.

Uren lang gegarandeerde luchtverfrissing

Geuren met een groeiend assortiment

%

Handgemaakt

Waxcups aanbieding